Even voorstellen

Leuk dat je een kijkje neemt op My Taste Of Fashion Food. Op My Taste Of Fashion Food inspireer ik je wekelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Rachèl en ik word vaak omschreven als een echte ‘foodie’. Ik kook graag en ik leer elke dag wat bij, puur door mijn eigen ervaringen. Vandaar dat ik mijzelf eerder zal omschrijven als leerling kok. Soms werken mijn zelfgecreëerde recepten niet, maar ach, ik hou er ook juist van om mijn recepten te verbeteren.

Wat begon als een eenvoudige hobby, groeide uit tot een gezonde obsessie. Het combineren van voeding en gezondheid, dat is wat ik doe en waar ik voor sta. Ik ben gek op eten en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb een passie voor koken en het creëren van nieuwe recepten. Ook hou ik ervan om te schrijven, om dingen te delen met anderen. Deze twee ingrediënten vormden samen het beste recept voor het creëren van mijn food blog.

Je zult merken dat een groot aantal van mijn recepten relatief snel en eenvoudig zijn. Met My Taste Of Fashion Food wil ik door middel van eenvoudige, lekkere én gezonde recepten laten zien dat gezond eten geen opoffering is, maar eerder een kans is om het beste uit jezelf te halen. Mijn doel is dat jij na het lezen van mijn blog zo snel mogelijk de keuken in wilt gaan en uit wilt proberen wat je zojuist hier op mijn blog hebt gezien. Let me feed you with my Taste Of Fashion Food!

Wil je nóg meer over mijn achtergrond weten? Klik dan hier voor extra achtergrond informatie.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: