Advisering inhoud bedrijfskantine

Tijdens de studie Health & Nutrition Science stond het thema welvaartsziekten centraal waarbij ik samen met mijn projectgroep een voedingsadvies heb ontwikkeld voor een bedrijfskantine. Voor dit project is zelf een opdrachtgever gezocht en benaderd. WSS, een internationaal scheepvaartonderneming, is het bedrijf geworden dat ik en mijn projectgroep hebben kunnen voorzien van advies. Voorafgaand aan het advies is de bedrijfskantine bezocht, waarbij het assortiment van de kantine werd geïnventariseerd en geanalyseerd. Daaropvolgend is een enquêteonderzoek verricht naar de wensen, de leefstijl en de gezondheid van het bedrijfspersoneel. Met behulp van redeneer-schema’s zijn acht realiseerbare en gezonde voedingsadviezen volgens de Richtlijnen Goede Voeding nader uitgewerkt en onderbouwd met evidence-based informatie. De uiteindelijke adviezen werden gepresenteerd aan WSS en hiervoor is van zowel de opleiding als de opdrachtgever een lovende terugkoppeling gekregen.

Behaalde resultaat: 9/10.

 

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: