About

Leuk dat je een kijkje neemt op My Taste Of Fashion Food. Op My Taste Of Fashion Food inspireer ik je wekelijks met artikelen waar het water je van in de mond loopt.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Rachèl en ik word vaak omschreven als een echte ‘foodie’. Ik kook graag en ik leer elke dag wat bij, puur door mijn Rachèleigen ervaringen. Vandaar dat ik mijzelf eerder zal omschrijven als leerling kok. Soms werken mijn zelfgecreëerde recepten niet, maar geen paniek, ik ben nog steeds lerende én ik hou ervan mijn recepten te verbeteren.

Wat begon als een eenvoudige hobby, groeide uit tot een gezonde obsessie. Het combineren van voeding en gezondheid, dat is wat ik doe en waar ik voor sta. Ik ben gek op eten en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb een passie voor koken en het creëren van nieuwe recepten. Ook hou ik ervan om te schrijven, om dingen te delen met anderen. Deze twee ingrediënten vormden samen het beste recept voor het creëren van mijn food blog.

Je zult merken dat een groot aantal van mijn recepten relatief snel en eenvoudig zijn. Met My Taste Of Fashion Food wil ik door middel van eenvoudige, lekkere én gezonde recepten laten zien dat gezond eten geen opoffering is, maar eerder een kans is om het beste uit jezelf te halen. Mijn doel is dat jij na het lezen van mijn blog zo snel mogelijk de keuken in wilt gaan en uit wilt proberen wat je zojuist hier op mijn blog hebt gezien. Let me feed you with my Taste Of Fashion Food!

Wil je nóg meer over mijn achtergrond weten?

Naast blogger ben ik onder andere ook weer student. Op dit moment studeer ik Voeding & Diëtetiek en ben ik aardig op weg mijn propedeutisch diploma te halen. Na het behalen van mijn bachelor in European Studies/ Communication Science heb ik gewerkt voor een PR bureau, een Talent Agency en werk ik momenteel weer bij een PR bureau, maar dan als Office Manager. Ja, PR blijf ik nog steeds een interessant vak vinden. Hoewel ik met plezier voor deze bedrijven (ge)werk(t) (heb), groeit mijn passie voor voeding en gezondheid met de dag.

Ik heb mijn blog uitgebreid met een portfoliopagina waar ik graag mijn praktijkervaringen met jullie deel die ik tijdens en naast mijn studie heb opgedaan. Middels deze blog en mijn praktijkervaringen wil ik een flinke basis leggen, zodat ik in de toekomst goede en concrete adviezen kan geven als diëtiste. Ik ben continue op zoek naar leuke en leerzame opdrachten zodat ik mijzelf kan ontwikkelen, dus als jij een leuke opdracht voor mij hebt, dan hoor ik het graag!

Over 3,5 jaar zie ik mijzelf dus werkzaam als diëtiste, maar dan wel het liefst specifiek voor kinderen of tieners met een eetstoornis. Helaas heb ik dat laatste van heel dichtbij meegemaakt in mijn omgeving, maar daardoor kan ik met mijn kennis en ervaring een goede bijdrage leveren aan het behandelen van eetstoornissen. Ik help mensen graag, ik kan goed met mensen omgaan, ik ben een pietje-precies en ik ben een goede luisteraar. Wat mij betreft vier goede ingrediënten voor een succesvolle diëtist. Deze food blog wil ik tegen die tijd, naast mijn trouwe lezers, ook toewijden aan mijn cliënten. Hier kunnen ze heerlijke en gezonde recepten vinden die passen bij hun advies. Mijn motto is dan ook: ‘niet diëten, maar gezond eten!’.

Note: if you are from a foreign country and wish to contact me, please fill out the contact form in the contact section.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s